Gå til hovedindhold

Information

Her kan du læse om seneste nyt, se priser for bådpladser, gæstesejlere og autocampere og få et overblik over marinaens faciliteter og regler.

 • Læs op

Indhold

  Følg løbende med i, hvad der sker i Horsens Marina.

  Gå til vores nyhedsside

  Du kan også tilmelde dig vores sms service, hvor vi informerer om kommende begivenheder og andre væsentlige ting, som vi mener, er relevant for dig som bådpladsejer i Horsens Marina.

  Du kan leje en bådplads i Horsens Marina på årsbasis. Vi har ikke depositum eller indskud her i Horsens Marina.

  Herunder finder du cirkapriser (2023) på de forskellige pladser. Priserne kan variere, da prisen også afhænger af pladsbredden. Vær opmærksom på, at du skal lægge cirka 1 meter til i hver ende til fortøjninger i forhold til din båds længde.

  Det vil sige, at du behøver en 12 meters plads, hvis din båd er ti meter lang


  Priser for en bådplads

  8 meter plads  3.700 kroner pr. år
  10 meter plads 5.650 kroner pr. år
  12 meter plads 7.800 kroner pr. år
  14 meter plads 10.500 kroner pr. år
  15 meter plads 14.100 kroner pr. år
  16 meter plads 16.000 kroner pr. år

  I den årlige pladsleje indgår også plads på land i den udstrækning der er plads, men den enkelte bådejer skal have sit eget stativ. Optagning- og søsætning er for egen regning. Der gives ingen rabat på pladslejen i tilfælde, hvor der ikke er plads eller man fravælger brug af vinteropbevaringsplads.

  Du kan læse mere i ordensreglementet og nyeste reglement og takster om, hvad der kræves af dig som bådpladsejer i Horsens Marina.

  Fast adresse på havnen

  Det er muligt at bo fast i sin båd på Horsens Marina, og dermed have folkeregisteradresse på havnen. Fra år 2020 er der indført et gebyr, der svarer til en årlig bådpladsleje udover den normale bådpladsleje, hvis man ønsker at have bopæl på båden. Derudover skal der betales renovations- og jordgebyr. Kontakt havnefogeden for mere detaljeret information.

  Dieselanlæg

  Forefindes ved slæbestedet. Her kan der tankes offroad diesel.

  Slæbested

  Slæbestedet forefindes i modsatte ende af Marinaen (følg skiltene). Pris pr. åbning er 25 kr., og der trækkes kort til slæbestedet i automaten ved Havnekontoret, Nordøstpassagen 21. Kortet gælder kun samme dag og skal afleveres i automaten igen, for ikke at miste depositum.

  Ved hyppigere brug af slæbestedet, er det muligt at få udstedt et permanent kort på Havnekontoret, hvor der kan fyldes penge på efter behov. 

  Kran

  Horsens Marina råder over en kran der kan løfte op til 10 tons. Kranen forefindes ved siden af slæbestedet (følg skiltene).

  Ved løft op til 8 tons, må man selv betjene kranen. Kort til kranen købes i automaten ved Havnekontoret, Nordøstpassagen 21. Pris: 400 kr. Årskort til kran koster 1.000 kr. og udstedes på Havnekontoret. Kortet er strengt personligt og giver ubegrænset adgang til kranen i 1 år fra købsdatoen.

   

  Bemærk, at det er på eget ansvar og risiko at slæbested og kraner benyttes, og Horsens Marina påtager sig intet ansvar overfor evt. driftsforstyrrelser, m.m.

  Besøg vores smukke marina, hvor der som regel altid er rigeligt med pladser.

  Du kan også besøge vores nye inderhavn med ca. 20 gæstepladser. Du finder inderhavnen helt i bunden af Horsens Havn. 

  Som gæstesejler i Inderhavnen køber du overnatning og adgang til toiletbygning via tallyweb.
  Det kræver en mobiltelefon, men det er ikke så svært. Følg anvisningerne, der sidder på hver enkelt elstander. 

  I selve marinaen opererer vi lige nu med to betalingssystemer. I det meste af marinaen bruger vi tallyweb ligesom i Inderhavnen. Men på enkelte broer (Passagen, Den Grønne samt Fjordbroen - alle i marinaens østvendte areal) bruger vi stadig det gamle tallykey-system. Måske husker du fra tidligere besøg i marinaen, at du her skal købe et tallykort i automaten ved Havnekontoret.   

  Vi har selvfølgelig også en autocamperplads. Den ligger lige i hjertet af Marinaen, så her er du tæt på alle faciliteterne.
  Køb af overnatning, strøm og badefaciliteter foregår via tallyweb. Du skal altså ikke længere trække et kort i automaten men selv - via mobiltelefonen - oprette dig som gæst. Du finder vejledningen på elstanderen ved autocamperpladsen.


  Bemærk, at du skal have købt overnatning senest to timer efter ankomst. Hvis du som gæstesejler har købt overnatning via det gamle tallykey-system, skal det mærkat, du får i automaten placeres på din båd, så mærkatet er synligt fra broen. På den måde kan personalet hurtigt se, at overnatning er betalt.

   

  Priser for gæstesejlere og autocampere

   
  Både 0 – 12 meter 130 kroner pr. døgn
  Både over 12 meter 235 kroner pr. døgn
  Frihavnsordning, max 3 dage 50 kroner pr. døgn
  Slæbested, åbning af bom  25 kroner pr. gang 
  Autocampere  185 kroner pr. døgn 

  Horsens Marina ligger naturskønt på den nordøstlige del af Horsens Havn. Her finder du alle gængse faciliteter som bad, toilet, vaskemaskine, tørretumbler og toiletpumpe. Der er også en miljøstation, hvor du kan aflevere dit farlige affald.

  Derudover er der legeplads, krabbebro og trækfærger for de barnlige sjæle. Ved ”Grillhytten” og andre steder rundt marinaen, kan du tilberede et dejligt måltid over grill, og du kan sidde og hygge omkring grillen. 

  På restaurant Pynten kan du spise samtidig med, at du kan nyde synet ud over havnen.

  Faciliteter i inderhavnen 

  I den nye Marina Vest (inderhavnen), som ligger helt i bunden af Horsens Havn, er der etableret 20 gæstepladser. Her er der bad og toilet, og du er kun få meter fra Horsens centrum.

  Vi ønsker, at alle får en god oplevelse på Horsens Marina. Derfor har vi vedtaget en række overordnede retningslinjer, vi beder dig overholde før, under og efter dit ophold.

  Læs vores ordensreglement

  Reglement og takster