Gå til hovedindhold

Hvem er vi

Her kan du se, hvem vi ansatte i Horsens Marina er. Og hvad vi vil med marinaen.

 • Læs op

Indhold

  Havnefoged: Søren Lykke Sørensen
  Søren har været havnefoged siden maj 2022. Han er uddannet produktionsteknolog og har i de seneste år arbejdet som projektleder i virksomheden Protect. Han har det store overblik over marinaens drift og projekter. Søren har en også fortid som sværvægtsbokser, paraglider, sortkrudt-våbenentusiast og sejlsportsfreak. 
   

  Assisterende havnefoged: Jesper Svennum
  Jesper har arbejdet som assisterende havnefoged siden maj 2022. Han er uddannet journalist og arbejdede i årevis i mediebranchen. Han har ansvaret for marinaens bådpladser samt kommunikation. Jesper har også fortid som fjeldvandrer, lystfisker, skiløber og HobieCat-sejler.
    

  Servicemedarbejder: Heine Overgaard
  Heine har hele to uddannelser, nemlig socialpædagog og politimand. I det daglige lukrerer han på begge uddannelser, når han færdes på marinaen og hjælper med til at holde sammen på det hele. Heine har også en fortid som golfspiller, skiløber, og ejer af en kæmpe motorbåd.


  Servicemedarbejder Rex Pedersen

  Rex er praktisk mand i marken, og han går til hånde på alle dele af marinaens område. 

    

  Vores fælles mål...
  Horsens Marina kan ikke prale af at være den marina i landet med flest topmoderne faciliteter. Men vi arbejder løbende og utrætteligt på at opdatere marinaen og gøre det så tilfredsstillende som muligt at tilbringe tid i Horsens Marina. Hvadenten man har fast bådplads, er gæstesejler eller almindelig gæst.

  Vi mener selv, at det vi ikke har i luksusfaciliteter - det har vi i hygge og lækker stemning. Vi hører ofte gæstesejlere sige, at "det godt nok er hyggeligt" at ligge i Horsens Marina. Folk hjælper hinanden og der bliver snakket og slappet på kryds og tværs. Mange påpeger, at det gør noget godt for stemningen, at der mellem de mange faciliteter er plads til store grønne græsarealer, rødmalede træhuse og skæve gamle fiskerhuse.  

  Derfor er vi meget bevidste om, at vi vil modernisere faciliteterne på marinaen UDEN at det går ud over den stemning, som mange elsker ved vores marina.
  Vi satser selvfølgelig på at blive årets marina senest i 2030...