Gå til hovedindhold

Guide til tallyweb

Er du nybegynder i tallyweb. Eller driller det at få tallyweb til at virke?
Se guiden her

 • Læs op

Indhold

  Sådan opretter du dig som fastligger i tallyweb

  1. Kom ind på havnekontoret i kontortiden. Her laver vi en præ-oprettelse til dig og sørger for, at du får tilsendt tre mails fra tally. Vigtigt: Som fastligger kan du ikke ny-oprette dig ved at scanne QR koden. Denne kode er KUN til gæstesejlere.

  2. I én af de tre mails kan du "nulstille din adgangskode". Klik på dette link i mailen, og din browser åbner nu tallyweb.Nu er du inde på din side. 

  3. Start med at skive en adgangskode efter eget valg og tryk på GEM. Skriv koden ned og gem den!  Herefter skal du føje et betalingskort til din konto. Indtast oplysninger om dit betalingskort, som tally beder om.

  4. Nu kan du vende tilbage til din "tallyforside" ved at klikke på pilen i skærmens øverste venste hjørne.
   Og du er nu klar til  sætte stik i strømstanderen og tanke strøm, købe brusebad osv.
  5. På skærmen spørger tally, om du vil føje din tallyside til dit skrivebord på din mobiltelefon. Tryk godkend til det. Nu virker din tally som en app. Og du kan til enhver tid logge ind ved at skrive din mailadresse samt det kodeord, du brugte i punkt 3.

   Sådan får du strøm på elstanderen med tallyweb

   Du kan tænde for strømmen på to måder:

  6. Sæt dit fysiske strømstik i strømstanderen nærmest din båd. På din tallywebside finder du et felt, der hedder "Åben udtag". 
   Her skal du skrive de fire tal, der står uden på den strømstander, du gerne vil benytte (Eks. 0704) Herefter kan du vælge et stik (evt stik 4) og klik på stik 4 på din webside.
   Med denne metode kan du sidde hjemme i lænestolen og tænde/slukke for dit stik via nettet.

  7. I din webkonto finder du et lille rødt felt med seks tal - det er din pinkode. Gå til din valgte strømstander ved din båd. Åbn lågen øverst på standeren. Tast din pinkode ind på standerens display. Vælg et stik, der blinker grønt og sæt dit fysiske stik i stikkontakten på ydersiden. Vent ikke for længe med at sætte stikket i. Ellers må du gentage processen lidt hurtigere.
   Nu skulle lampen gerne lyse kontinuerligt grønt på det stik, du har valgt. 


   Sådan får du adgang til toiletbygning og bad

   Du får adgang til toiletbygning ved at taste din pinkode ind på displayet ved døren. I baderummet gør du det samme på displayet i baderummet.

   Du skal også taste din kode, hvis du vil ind i vaskerummet på vestsiden af servicebygningen for at vaske tøj. 
   Husk:
   Displayet til venstre er til vaskemaskinen. 
   Displayet til højre er til tumbleren.